Smoelenboek

Welkom bij het smoelenboek van Jong Nederland Reek. Graag wilt Jong Nederland Reek laten zien, wie er leiding zijn bij Jong Nederland Reek. Lees snel verder om te ontdekken wie de leiding eigenlijk is.

Hoihoi,
Mijn naam is Klaske Ypma. Ik studeer verpleegkundige, en ik ben werkzaam bij het GGZ. Vroeger ben ik zelf altijd lid geweest van Jong Nederland en ben hierna doorgestroomd als leiding. Al een paar jaar draai ik de maxioren met veel plezier. Ravotten, spelletjes spelen en verschillende activiteiten met de kinderen vind ik altijd super leuk om te doen. Al moet ik zeggen, op kamp gaan is het hoogtepunt van het seizoen. Verder vind ik het gezellig om op stap te gaan met mijn vrienden en ben ik regelmatig te vinden op het hockeyveld.

Hii!
Mijn naam is Jutte Ypma. Nadat ik zelf kind was bij Jong Nederland Reek ben ik blijven hangen als leiding. Het keten en de leuke activiteiten met de kinderen zijn voor mij het belangrijkst! Ook zit ik in het bestuur.

Hoi! Ik ben Melanie. Ik ben alweer heel wat jaren leiding bij Jong Nederland Reek.  Jeugdochtenden draaien met de Minioren is voor mij vaste prik. Spelletjes, knutselen en ravotten met onze jongste telg vind ik het allerleukst! De jeugd biedt leuke en spannende activiteiten in een fijne speelomgeving. Soms is het een uitdaging, maar tevreden kids en blije gezichtjes daar geniet ik van!

Ik ben Mark Martens, begeleider in de gehandicaptenzorg. Geboren en getogen in Reek. Tegenwoordig woon ik in Nijmegen, omdat ik toe was aan een mooie uitdaging om daar de stad beter te leren kennen. Verder houd ik me graag bezig met sport en spel.

Hey, ik ben Frank. Alweer jarenlang leiding bij Jong Nederland Reek. Het leukste van Jong Nederland vind ik toch de kampweek met alle kinderen en leiding. En dan het liefst zo primitief mogelijk. Hartstikke gezellig.

Ik ben Rens. Nadat ik als kind geen lid meer kon zijn van, ben ik meteen doorgestroomd als leiding van Jong Nederland Reek. Dit doe ik inmiddels al een aantal jaar met veel plezier. De groepsavonden en activiteiten vind ik altijd erg gezellig. Maar het jaarlijkse kamp vind ik het natuurlijk het leukste van het hele seizoen. Hier maken we met zijn allen, van kop tot staart een fantastische week.

Mijn naam is Jesper Janssen. Ik woon in Reek en ben nu een aantal jaar leiding bij jong Nederland Reek. Ik vind het leuk om de kinderen een leuke gezellige avond te kunnen geven.

Hii! Ik ben Loïs Bens, inmiddels ook al een tijdje leiding bij Jong Nederland Reek. Om de week ben ik op de Rekelhof te vinden om er een leuke ochtend van te maken met de minioren. Hier doen we allerlei leuke dingen, van muziekspellen tot balspellen tot knutselen. Ik hou ervan om creatief bezig te zijn. In mijn vrije tijd geniet ik er ontzettend van om muziek te maken met vrienden. De ene avond op een podium, de volgende ochtend met de kinderen op het grasveld, in de speeltuin of in de grote zaal.

Ik ben Bjorn en ben al weer behoorlijk wat jaartjes leiding bij Jong Nederland.
Ik ben op vele plekken in Reek te vinden, maar Jong Nederland is toch wel mijn favoriete plek. Het geeft mij veel voldoening en energie om de kinderen met een glimlach en verhalen over vele avonturen naar huis zie gaan.

Hoihoi,
Hier ben ik: Niek van Heck. Al meer dan 12,5 jaar vrijwilliger van Jong Nederland Reek. Naast het draaien van de jeugdavonden ben ik penningmeester van de vereniging. Ik werk op een BSO in Schaijk en in mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden op het voetbalveld.

Hoihoi, ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Bob Hendriks, ik ben inmiddels al een paar jaar leiding bij Jong Nederland Reek. Ik heb altijd in de Reek gewoond en woon sinds kort in Wijchen. Gelukkig weerhoud dit me niet om naar Reek te komen om er samen met de kinderen en andere leiding een leuke tijd van te maken. Naast Jong Nederland ben ik in Reek te vinden voor mijn werk als hovenier. Ook een rondje op de motor of de mountainbike sla ik niet af!

Mijn naam is Maaike van Druten. Nadat ik als kind altijd heel veel plezier heb gehad bij Jong Nederland Reek ben ik, toen ik 17 jaar werd, zelf leiding geworden. Ik vind het leuk om samen met de andere leiding groepsavonden en activiteiten voor de kinderen te organiseren. Op kamp gaan is voor mij ieder jaar weer het hoogtepunt van het seizoen. Sinds een aantal jaar ben ik bestuurslid en mag ik mij ook voorzitter noemen van onze mooie vereniging.

Hoi, ik ben Wes. Als kind ben ik van minioren tot senioren lid geweest van jong Nederland Reek. Vanuit de senioren ben ik begonnen als hulpleiding en van daaruit ben ik volledig leiding geworden. Met veel plezier draai ik de jeugdavonden om er voor iedereen een gezellige en leuke avond van te maken. Ik werk bij Van den Berg transport b.v. als vrachtwagenchauffeur. Daarnaast vind ik het natuurlijk leuk om op stap te gaan met mijn vrienden

Hallo,
Mijn naam is Peter Zegers Ik ga al meer dan 50 jaar mee op kamp.
Op kamp heb ik al van alles gedaan, ik ben nu al jaren kookstaf. Ook ben ik de beheerder van de Rekelhof!

Hoi,
Mijn naam is Anne Koenen. Ik doe nu de ALO ( algemeen lichamelijke opvoeding). Toen ik klein was zat ik bij Jong Nederland en heb ik dat altijd leuk gevonden. Helaas ben ik een tijd gestopt. Maar ik miste het toch wel, dus ben ik er weer bij gegaan als leiding. Voor de rest vind ik de activiteiten met de kinderen heel leuk! En hou ik er van om in mijn vrije tijd te voetballen en met vrienden af te spreken.